Меню
Количка

Хелоуин 2019

Хелоуин 2019

Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им „изиграят номер“.

У нас улиците са пълни с вещици с празни тикви до себе си, както обикновено.

Разтвор за сапунени мехурчета...
1.50лв
Перука с брада Пещерен човек. Подходяща за Хелоуин, парти и карнавал...
35.00лв
Детски костюм костюм Мускетар се състои от риза с наметка и панталон. Предлага се в размер за 7-8 годишна възраст. Подходящ за Хелоуин, парти, карнава..
35.00лв
Маска-домино с остра брада, Венецианска Лукс. Подходяща за Хелоуин, карнавал, маскарад, парти, бал с маски, училищни празненства и забави...
19.00лв
Маска Еднорог е изработена от латекс. Подходяща е за Коледа, Нова Година, Хелоуин, маскарад, училищни празненства, парти, бал с маски и забави...
49.00лв
Дамски костюм Снежанка, плюш се състои от рокля, шапка, колан и ботуши, изработени от мек плюш и кожа. Подходящ за парти, карнавал и забави. Предлага ..
50.00лв
Коледен костюм - детски. Състои се от рокля и шапка. Предлага се в два размера: за 3-4 и 6-7 годишна възраст...
14.00лв
Kостюм Дядо Коледа - детски, полар. Състои се от горна и долна част, колан и шапка. Предлага се в три размера: P за 2-3 годинки, М за 4-6 годинки и G ..
14.00лв
Дамски костюм Happy Christmas - луксозен, състои се от гащеризон с качулка, колан и пухкави чорапи без стъпало, изработени от плюшен плат и марабу. Пр..
84.00лв
Съдържат натурален аромат на чесън, захар и глюкоза. Подходящи за шеги и номера. Неподходящи за деца под 9 години. Произведени в Англия...
2.00лв
Мъжки карнавален костюм, универсален рамер. Повече информация в Ку-ку магазина в гр.София, на ул.Г.С.раковски 117, до Софиската Опера.Там ще намерите ..
56.00лв
Чернило за зъби, 4 грама. Премахва се чрез измиване с паста за зъби или с алкохол. Подходящ е за Хелоуин, маскарад, училищни празненства, парти, бал с..
7.50лв
Червило, 4 гр. Предлага се в три цвята - бял, червен и черен. Подходящо е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад, училищни празненства, парти, бал ..
5.50лв
Червеи, уголемяващи се във вода и други напитки, 10бр./оп. Подходящи са за шеги, закачки, правене на номера и реквизит.Подходящ за 3+ години...
5.00лв
 Чаша пръстен, светеща с форма на диамант.Не можете да си позволите пръстен с истински диамант за вашата половинка? Ние ви предлагаме един оригинален ..
9.50лв
Цапащ сапун - изглежда като обикновен сапун, който обаче при употреба цапа вместо да измива ръцете. След използване може да се измие с обикновен сапун..
2.50лв
Ефектна химикалка спринцовка с кървава течност и черно мастило...
5.00лв
Химикалка с пищов. Просто напишете отговорите за изпита си с молив и може да изкарате "Отличен 6" (не даваме гаранция за резултата). Предлага се в син..
6.50лв
Фосфоресциращ грим за лице и тяло, светещ на тъмно, 10мл. Предлага се в лилав цвят. Подходящ е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад, училищни пра..
5.50лв
Флуоресцентен грим за лице и тяло, светещ при UV светлина, 10мл. Предлага се в различни цветове. Подходящ е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад,..
6.50лв
Филмова Клапа
НАЙ-ПРОДАВАН
Кино Клапа. Изработена от пластмаса с размери 20 x 20 см...
11.00лв
Небесен фенер с форма на сърце, червен цвят, с размери 38-60cm диаметър и 103cm височина, тегло 75g. Автентична ръчна изработка. Летящи в небето черве..
6.00лв
Фалшиво яйце, твърдо. Подходящ за шеги и номера...
7.00лв
Фалшиво силиконово повръщано с приблизителни рамери 11см х 10см. Ако го намокрите с вода изглежда даже по реалистично. Подходящ за шеги и номера...
4.00лв
Показва 1 до 24 от 244 (11 страници)