Меню
Количка

Хелоуин 2019

Хелоуин 2019

Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им „изиграят номер“.

У нас улиците са пълни с вещици с празни тикви до себе си, както обикновено.

Шапка Цилиндър с катарама, висок 50 см, плюш, черен. Подходящ за Хелоуин, парти и карнавал и всякакви забавления...
25.00лв
Форма за лед Черепи и кости. Настъпва хлад до мозъка на костите ти! Охлади своята напитка чрез ледените кубчета във форма на кости и черепи, които ще ..
13.00лв
Форма за лед Пистолети. Охлади своята напитка чрез ледените кубчета във форма на пистолети, които ще накарат всеки да трепери! Неочаквано допълнение к..
13.00лв
Разтвор за сапунени мехурчета...
1.50лв
Перука с брада Пещерен човек. Подходяща за Хелоуин, парти и карнавал...
35.00лв
Детски костюм костюм Мускетар се състои от риза с наметка и панталон. Предлага се в размер за 7-8 годишна възраст. Подходящ за Хелоуин, парти, карнава..
35.00лв
Маска-домино с остра брада, Венецианска Лукс. Подходяща за Хелоуин, карнавал, маскарад, парти, бал с маски, училищни празненства и забави...
19.00лв
Маска Еднорог е изработена от латекс. Подходяща е за Коледа, Нова Година, Хелоуин, маскарад, училищни празненства, парти, бал с маски и забави...
49.00лв
Дамски костюм Снежанка, плюш се състои от рокля, шапка, колан и ботуши, изработени от мек плюш и кожа. Подходящ за парти, карнавал и забави. Предлага ..
50.00лв
Коледен костюм - детски. Състои се от рокля и шапка. Предлага се в два размера: за 3-4 и 6-7 годишна възраст...
14.00лв
Kостюм Дядо Коледа - детски, полар. Състои се от горна и долна част, колан и шапка. Предлага се в три размера: P за 2-3 годинки, М за 4-6 годинки и G ..
14.00лв
Дамски костюм Happy Christmas - луксозен, състои се от гащеризон с качулка, колан и пухкави чорапи без стъпало, изработени от плюшен плат и марабу. Пр..
84.00лв
Съдържат натурален аромат на чесън, захар и глюкоза. Подходящи за шеги и номера. Неподходящи за деца под 9 години. Произведени в Англия...
2.00лв
Мъжки карнавален костюм, универсален рамер. Повече информация в Ку-ку магазина в гр.София, на ул.Г.С.раковски 117, до Софиската Опера.Там ще намерите ..
56.00лв
Чернило за зъби, 4 грама. Премахва се чрез измиване с паста за зъби или с алкохол. Подходящ е за Хелоуин, маскарад, училищни празненства, парти, бал с..
7.50лв
Червило, 4 гр. Предлага се в три цвята - бял, червен и черен. Подходящо е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад, училищни празненства, парти, бал ..
5.50лв
Червеи, уголемяващи се във вода и други напитки, 10бр./оп. Подходящи са за шеги, закачки, правене на номера и реквизит.Подходящ за 3+ години...
5.00лв
 Чаша пръстен, светеща с форма на диамант.Не можете да си позволите пръстен с истински диамант за вашата половинка? Ние ви предлагаме един оригинален ..
9.50лв
Цапащ сапун - изглежда като обикновен сапун, който обаче при употреба цапа вместо да измива ръцете. След използване може да се измие с обикновен сапун..
2.50лв
Ефектна химикалка спринцовка с кървава течност и черно мастило...
5.00лв
Химикалка с пищов. Просто напишете отговорите за изпита си с молив и може да изкарате "Отличен 6" (не даваме гаранция за резултата). Предлага се в син..
6.50лв
Фосфоресциращ грим за лице и тяло, светещ на тъмно, 10мл. Предлага се в лилав цвят. Подходящ е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад, училищни пра..
5.50лв
Флуоресцентен грим за лице и тяло, светещ при UV светлина, 10мл. Предлага се в различни цветове. Подходящ е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад,..
6.50лв
Филмова Клапа
НАЙ-ПРОДАВАН
Кино Клапа. Изработена от пластмаса с размери 20 x 20 см...
11.00лв
Показва 1 до 24 от 247 (11 страници)