Menu
Your Cart

About Us

Гифт.BG е сайт за подаръци отвъд масовата представа за това да купиш просто нещо.


Нашата основна дейност е да предоставяме решения за избор на подаръци - преживявания, както и допълнителни услуги свързани с влагане на лично отношение в процеса на подаряване.


Част от решенията, които ще ви предложим са и традиционните подаръци, които всички добре познаваме, но основата е подаръците наречени от нас ПРЕЖИВЯВАНЕ, с които ще имате и възможност да подарите емоция, която да остави траен и приятен спомен у получателя на вашия подарък.


Екипът ни е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения.


Нашата цел e, всеки клиент на сайта да достигне максимално лесно до нужната информация и  да получи консултация при избора на най-подходящия подарък, чрез помощта удобната структура на сайта или чрез нашите консултанти. Бързо, лесно и удобно - дойдох, избрах, подарих.


Сами знаете, че липсата на време и купуването в последния момент убиват креативността на подаряването. Умението да се подарява е ИЗКУСТВО. Така, че ако не разполагате с време за магазините и безкрайни колебания, Гифт.BG е вашето решение. Ние ще ви помогнем да изберете идеалния подарък и ще го доставим, където и когато ви е необходим.


Екипът ни е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения.  За нас работят пилоти, опитни приключенци, спортисти и любители на екстремното с който ще имате удовоствието да общувате. Те са готови да споделят уменията си с Вас и да Ви покажат това което им е отнело години тренировки.


Ще се радваме да работим заедно или по-точно да правим подаръци заедно!