Menu
Your Cart

Подари ми

Модел: TRADITIONAL-73
,,1 METER CHOCOLATE ™“ e незабравимо шоколадово изкушение за малки и големи. Той е оригинален и неповторим, еднометров шоколад. ,,1 METER CHOCOLATE ™“ е премиум продукт, създаден изцяло от естествени съставки и висококачествени суровини, без съдържание на хидрогенирани (растителни) масла. ,,1 METE..
45.00лв
Модел: TRADITIONAL-71
Винаги сте си мечтали да нарисувате сами картина. Сега можете да го направите!DesignStudio и Гифт.бг ви канят на Майсторски клас сMАЛЕКСАНДЪР СЕРГЕЕВ маслени бои с шпаклаСАМО ЗА ТРИ ЧАСА Вие ще нарисувате избран сюжет от колекцията картини на художника. Накрая ще си тръгнете от ателието с ..
100.00лв
Модел: TRADITIONAL-22
supergift.bg & Lisa Art Ви предлагат един нов начин да направите ОРИГИНАЛЕН подарък. Изпратете ни снимка и ние ще я превърнем в изкуство на платно с маслени бои.Това може да бъде портрет, любим пейзаж,  картина или фотография... Така вашия подарък със сигурност ще просъществува дълги г..
240.00лв
Модел: TRADITIONAL-2
Гайдарите от ансамбъл "Гайдуница" ще направят празника незабравим. С родопските Каба гайди и носии ще преживеете едно уникално фолклорно изживяване. За сватби, за рождени и именни дни, за фирмени партита, за момински или ергенски партита или заради любовта към фолклора. Трябва да знаете:Поради това..
180.00лв
Модел: TRADITIONAL-75
Мечтата, произнесена на глас, е наполовина сбъдната, както и клетвата - има безброй доказателства за това. Не е тайна, че за да се случи нещо желано, първо трябва да си го представим или изговорим. Потоп от американска литература ни залива, за да ни обещае същото. Но дали можем ясно да формулираме ц..
199.00лв
Модел: TRADITIONAL-70
Детето ви вече не чува думите ви, не защото има проблем с ушите, а с хормоните си?! Упорито се опитвате да му обясните, че ако пропуши, пропие или не дай боже се пристрасти към наркотици, мимолетната слава, която ще си създаде в училище, ще му излезе скъпо. А понякога може да струва здравето или жив..
199.00лв
Модел: TRADITIONAL-74
Връщайки се от плаване през 1769 г., капитан Джеймс Кук донесъл от Таити не само думата "tatoo", но и довел "Великия Омаи"- изцяло татуиран полинезиец, който станал сензация- първата жива "tatoo"галерия. Днес татуирането преживява истински ренесанс и се превръща в своеобразен боди-арт. Трябва да зна..
100.00лв
Модел: TRADITIONAL-77
Един прекрасен и вкусен подарък, който ще изкуши всеки. Вместо да се чудите какво да подарите на колегата, пратете снимка от фирменото парти или от последния тийм билдинг и се забавлявайте на реакцията. Вие няма да сгрешите, а той няма да се чуди с какво да почерпи.Трябва да знаете: Стандартнат..
93.00лв
Модел: TRADITIONAL-78
Мечтали ли сте някога да имате своя восъчна фигура като звездите в музея на Мадам Тюсо? Благодарение на 3D принтирането това вече не е привилегия само на знаменитостите. След като направи фурор по света, технологията вече е съвсем достъпна и у нас. С най-съвременната иновативна техника на триизмерно..
300.00лв
Модел: TRADITIONAL-72
Още преди началото на новата ера и изобретяването на барута, китайците вече използвали подобия на фойерверки. Те най-вероятно са били парчета зелен и млад бамбук, които гърмели, когато били хвърляни в огъня поради липса на дърва за огрев. В огъня бамбукът започва да цвърчи и да се овъглява и след ма..
300.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки за да предоставим качествено съдържание. Прочетете нашите Privacy Policy!