Меню
Количка

Шеги и закачки

Шотове Череп. Предлагат се в комплект от шест броя шотчета в кутия.Размери: височина 5,8 см, диаметър 5 см. Вместомост на шотчето 50 мл...
15.00лв
Стъклен шах с шотове - оригинален подарък за рождени дни и всякакви други поводи. Комплектът съдържа стъклена дъска и пластмасови чашки. Размер на дъс..
27.00лв
Чаша Николай. Чудесен подарък за имен и рожден ден...
7.50лв
Чаша Иван. Чудесен подарък за имен и рожден ден...
7.50лв
Купонджийска чаша за бира с вместимост 1500 ml със закачлив текст, който би помогнал допълнително за повишаване на настроението на купона и ще остави ..
25.00лв
Порцеланова чаша с капак във формата на Дарт Вейдър. Идеален подарък за фенове.  Размери: 10 х 9.5 х 14 см...
25.00лв
Дизайнът се продава също така и на тениски...
8.50лв
Дизайнът се продава също така и на тениски...
8.50лв
Стъклена коктейлна чаша 220ml с картинка на мъж, който се разсъблича при наливане на студена напитка Промяната става бавно, докато човекът си пие сту..
7.00лв
Часовник "Наобратно", кръгъл. Ако имаш чувството, че времето лети наобратно, то това е перфектният часовник за теб! Часовете са подредени в обратен ре..
37.00лв
Адска халба Череп е своеобразен принос към „черепа на обречените”, който според легендите на маите има силата да ражда и погребва живота, да лекува и ..
19.00лв
Форма за лед Китари. Време е да седнете удобно и да се насладите на охладено питие. Ето, един начин да го направите. Сложете една от тези ледени китар..
15.00лв
Судоку
НАЙ-ПРОДАВАН
Тоалетна хартия Судоку. Разнообрази престоя си в тоалетната с малко интелектуален напън. Това е най-доброто място за решаване на судоку - всички знаят..
14.00лв
Играта рулетка с чашки е подходяща за събирания с приятели, партита, купони и всякакви поводи където се пие. Това е разнообразен и забавен начин да ..
27.00лв
Играта рулетка с чашки е подходяща за събирания с приятели, партита, купони и всякакви поводи където се пие. Това е разнообразен и забавен начин да ..
29.00лв
Не се сърди човече с шотове - оригинален подарък за рождени дни и всякакви други поводи. Комплектът съдържа стъклена дъска и пластмасови чашки. Размер..
25.00лв
Стъклен морски шах с шотове - оригинален подарък за рождени дни и всякакви други поводи. Комплектът съдържа стъклена дъска и пластмасови чашки. Размер..
24.00лв
Комплектът за отслабване включва лъжица с дупка и вилица с къси зъби. Ако още не сте успели да влезете във форма след празниците, или познавате някой,..
19.00лв
Звънец с надпис Ring for a Beer, Ring for Love, Ring for a Kiss, Ring for Sex, Ring for a Drink, Ring for Coffee, Ring for a Smile и Panic button. Иде..
8.50лв
Симпатични пухкави малки зайчета, на които просто не им се живее повече. Тези зайчета визуализират и надминават лошите ви настроения и мисли в един св..
9.99лв
Дозатор за течен сапун НОС. Забавен, щур и перфектен подарък за всеки с чувство за хумор. Монтира се лесно с вендузи или пирон. Презареждането става ч..
25.00лв
Боулинг с шотове - оригинален подарък за рождени дни и всякакви други поводи. Комплектът съдържа дъска от две части, 6 топчета, 4 чашки и 10 кегли. Ра..
29.00лв
Мечтал ли си си някога да бъдеш толкова богат, че да можеш да си позволиш да хвърляш пари като луд в тоалетната? Е, ние може и да не те направим милио..
14.00лв
Случвало ли ти се е да пазаруваш с приятел, който пръска парите си наляво и надясно, защото смята, че те за друго не стават? Е вече не е така. Куку Ма..
14.00лв
Показва 1 до 24 от 299 (13 страници)