Меню
Количка

Костюми за деца

Детски костюм Чудовище се състои от гащеризон с качулка, изработен от плат. Предлага се в размери S, M и L. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, учил..
49.00лв
Детски костюм Спайдърмен, черен се състои от цял гащеризон, колан и качулка. Предлага се в два размера за деца на 6 и 10 години. Подходящ за Хелоуин, ..
48.00лв
Детски костюм Черен Дух се състои от роба с качулка и колан изработени от трико. Предлага се в два размери М и L. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал..
37.00лв
Детски костюм Червена Шапчица се състои от рокля с престилка и качулка с вълчи ушички, изработени от плат. Предлага се в размер S, M и L. Подходящ за ..
49.00лв
Детски костюм Хирург се състои от блуза, панталон, шапка, хирургична маска и стетоскоп, изработени от плат и пластмаса. Предлага се в размер M и L. По..
37.00лв
Детски костюм Спайдърмен се състои от цял гащеризон, колан и качулка. Предлага се в три размера за деца от 3-5, 6-7 и 8-10 години. Подходящ за Хелоуин..
49.00лв
Детски костюм Смърт се състои от черна роба с качулка изработена от плат. Предлага се в три размери S, M и L. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, уч..
33.00лв
Детски костюм Скелетче се състои от гащеризон с качулка, изработен от плат. Предлага се в два размери Т1 и Т2. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, у..
33.00лв
Детски костюм Скелет се състои от гащеризон и маска, изработени от плат. Предлага се в размер M. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празне..
37.00лв
Детски костюм Скелет се състои от гащеризон с качулка, изработени от плат. Предлага се в размер M. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, училищни праз..
49.00лв
Детски костюм Синя принцеса се състои от рокля и е подходящ за парти, карнавал, Рожден ден, Хелоуин, училищни празненства и забави.Стара цена: 40.00 л..
40.00лв
Детски костюм Русалка се състои от рокля и аксесоар за коса, изработени от плат. Предлага се в размер S, M, L и T (12+ години). Подходящ за парти, кар..
47.00лв
Детски костюм зайче се състои от розова рокля, колан и диадема с уши и панделка. Подходящ е за Рожден ден, Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненс..
39.00лв
Детски костюм Робин Худ се състои от блуза, панталон и шапка, изработени от трико. Предлага се в два размера: S и M. Подходящ за Хелоуин, парти, карна..
37.00лв
Детски костюм Рицар се състои от гащеризон и шлем, изработени от плат. Предлага се в три размера: S, M и L. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, учил..
69.00лв
Детски костюм Рицар се състои от блуза с качулка, панталон и щит изработени от плат. Предлага се в три размера: S, M и L. Подходящ за Хелоуин, парти, ..
53.00лв
Тийн костюм черно-лилава Раирана Вещица се състои от рокля, изработена от плат. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и забави. П..
42.00лв
Детски костюм принцеса Сесилия се състои от розова рокля с фиброоптични влакна. Подходящ за парти, карнавал, Рожден ден, Хелоуин, училищни празненства..
39.00лв
Детски костюм принцеса Елза от Замръзналото кралство се състои от рокля, изработена от плат. Предлага се в размер IV-V, подходящ за деца между 4 и 7 г..
47.00лв
Детски костюм принцеса Елза от Замръзналото кралство се състои от рокля, изработена от плат. Предлага се в три размера: за 3-4, 5-7 и 8-10 години. Под..
47.00лв
Детски костюм синя принцеса Антея се състои от рокля с презрамки и дантелени ръкави. Подходящ е за Рожден ден, Хелоуин, парти, карнавал, училищни праз..
39.00лв
Детски костюм Прилепче се състои от гащеризон с крила и качулка, изработени от плат. Предлага се в два размери Т1 и Т2. Подходящ за Хелоуин, парти, ка..
53.00лв
Детски костюм Прилепка се състои от рокля, ръкави, диадема и крила, изработени от плат. Предлага се в два размера: за 4-5 и 8-9 години. Подходящ за Хе..
35.00лв
Детски костюм Призрачна Смърт се състои от роба с качулка и светеща в тъмното щампа на гръдния кош, изработени от плат. Предлага се в четири размери S..
39.00лв
Показва 1 до 24 от 69 (3 страници)