Меню
Количка

Карнавални комплекти

Хавайски комплект, многоцветен от 4 части - огърлица, лента за глава и две гривни. Подходящ  за парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забав..
9.00лв
Хавайски комплект, зелено и розово се състои от 3 части - лента за глава и две гривни. Подходящ  за парти, карнавал, училищни празненства и всякакви з..
6.50лв
Комплект Снежен човек е изработена от плат. Състои се от блуза, шапка и нос-морков. Подходящ за Коледа, Нова година, карнавал, парти и всякакви забав..
37.00лв
Светещи гривни, комплект от 5 броя. Светенето се активира след пречупване, огъване на пръчката и трае 6-10 часа. Подходящи за парти, карнавал, училищн..
5.50лв
Плитки с шнолка. Предлагат се в 6 цвята - жълт, лилав, син, оранжев, зелен и розов. Подходящи за парти, карнавал, училищни празненства и всякакви заба..
3.50лв
Комплект Пиратска превръзка с обеца. Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забавления...
3.50лв
Перука Изкусителка, дълга, кестенява с руси кичури. Подходящ за парти, карнавал и всякакви забавления...
29.00лв
Комплект Пънк - нашийник и гривна с шипове. Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал и всякакви забавления...
25.00лв
Комплект наметало и домино, изработени от плат с дължина на наметалото 1.12 м. Предлагат се в черен, червен, син и зелен цвят. Подходящи за Хелоуин, К..
18.00лв
Комплект мустаци и монокъл с връвчица. Подходящи за парти, карнавал и всякакви забавления...
6.50лв
Комплект мустаци и вежди, черни със самозалепваща се лепенка. Подходящи за парти, карнавал и всякакви забавления...
4.00лв
Детският комплект включва  маска и ръкавици, изработени от латекс и болана, за деца на 4-5 годишна възраст. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал,учили..
15.00лв
Комплект Лош Дядо Коледа е изработена от плат. Състои се от шапка, брада с мустаци и очила. Подходящ за Коледа, Нова година, карнавал, парти и всякакв..
11.00лв
Комплект Круела Девил Лукс се състои от цигаре, наметало, чанта и ръкавици, изработени от плат. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празнен..
53.00лв
Комплект Шериф се състои от значка и пистолет със звук и светлина с дължина 22 см, черно и сребърно и е изработен от пластмаса. Подходящ аксесоар за п..
9.00лв
Комплект Скелет маска с качулка и ръкавици, изработени от плат. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забавления...
17.00лв
Комплект Скелет се състои от черен и бял грим - основа, черен пастел и гъбка. Предлага се с упътване за гримиране. Подходящ за Хелоуин и всякакви праз..
13.00лв
Комплект Рокаджия съдържа перука, кърпа за глава и очила. Подходящ за парти, карнавал и всякакви забавления...
39.00лв
Комплект Рицар се състои от меч, щит, броня и шлем, изработени от пластмаса. Подходящ аксесоар за парти, карнавал, Хелоуин, училищни празненства и вся..
29.00лв
Комплект Рицар се състои от два меча и щит, изработени от пластмаса. Подходящ аксесоар за парти, карнавал, Хелоуин, училищни празненства и всякакви за..
19.00лв
Комплект Пчела се състои от крила, поличка, диадема с антенки и пръчица. Подходящ аксесоар за парти, карнавал, училищни празненства...
22.00лв
Комплект Призрак се състои от 6 цвята грим, черен пастел, бял кремообразен грим в туба, гъба и четка за гримиране. Предлага се с упътване за гримиране..
17.00лв
Комплект Полицай се състои от значка, пистолет, белезници и часовник, изработени от пластмаса. Подходящи за парти, карнавал, Хелоуин, училищни празнен..
12.00лв
Детски комплект Пират включва: шапка, елече, превръзка за око и обеца. За деца от 4 до 10 годишна възраст. Подходящ за Хелоуин, парти, карнавал, учили..
19.00лв
Показва 1 до 24 от 80 (4 страници)