Меню
Количка

Карнавални аксесоари

Шапка Шут, многоцветна. Изработена от плат. Подходящ аксесоар за Рожден ден, Коледа, Нова година, Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и вся..
19.00лв
Парти шапка луксозен Цилиндър. Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства, балове и всякакви забавления...
16.00лв
Шапка Зелена птица, плюш.Подходяща  за парти и карнавал...
10.00лв
Шапка мини металик е изработена от пвц. Предлагат се различни модели в три цвята - сребърна, златна и синя. Подходяща е за Хелоуин, Коледа, Нова Годин..
3.00лв
Дяволски тризъбец с пайети малък е изработен от пластмаса , висок 46см . Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и всякакв..
5.00лв
Театралният нож представлява пластмасова имитация на нож, чието острие при натиск се прибира в дръжката. Не е подходящ за деца под 3 години. Подходящ ..
3.50лв
Спринцовка Гиантска е изработена от пвц, дължина 48 см. Подходящ аксесоар за парти и карнавал.Стара цена: 8.00 лв..
8.00лв
Свещ бомба - оригинален аксесоар за всяко парти и торта, подходящ за подарък, ХелоуинРазмери: височина - 8см, диаметър - 6см..
3.50лв
Ръкавици черни, средно дълги (40 см) са подходящ аксесоар към вашия тоалет за всякакви поводи...
10.00лв
Ръкавици с нокти и марабу в зелен, червен или лилав цвят. Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства, балове и всякакви забав..
8.00лв
Диадема Дяволски рога с пайети. Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забавления...
4.00лв
Пръчка на магьосник, пвц. Подходяща за парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забави...
4.00лв
Голямо пръскащо оранжево цвете, пластмасово, с диаметър 12см. Подходящо за клоуни, шеги и закачки...
6.50лв
Пирон през глава, пластмасов. Подходящ аксесоар за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забавления...
4.50лв
Перука с брада Пещерен човек. Подходяща за Хелоуин, парти и карнавал...
35.00лв
Перука дълга е изработена от изкуствен косъм. Предлага се в три цвята - руса, кестенява и черна. Подходяща е за Хелоуин, Коледа, Нова Година, маскарад..
28.00лв
Перука дълга е изработена от изкуствен косъм. Предлага се в пет цвята - махагон, кестенява, бяла, сива и черна. Подходяща е за Хелоуин, Коледа, Нова Г..
31.00лв
Перука дълга с бретон е изработена от изкуствен косъм. Предлага се в четири цвята - лилава, руса, кестенява и черна. Подходяща е за Хелоуин, Коледа, Н..
29.00лв
Перука Вещица, черна с червени кичури, дълга е изработена от изкуствен косъм. Подходяща е за Хелоуин, маскарад, училищни празненства, парти, бал с мас..
26.00лв
Нос Клоун с ластик е изработен от пвц. Подходящ е за рожденни дни, маскарад, училищни празненства, парти, бал с маски и забави...
0.75лв
Мустаци черни, асорти, 5 модела със самозалепваща се лепенка. Цената е за един брой. Изберете модел от падащото меню. Подходящи за парти, карнавал и в..
2.50лв
Маска-домино с остра брада, Венецианска Лукс. Подходяща за Хелоуин, карнавал, маскарад, парти, бал с маски, училищни празненства и забави...
19.00лв
Каска за два кена с маркуч към всяка напитка е изработена от пластмаса и е с възможност за регулиране на размера на каската. Имаме я в жълто, синьо и ..
25.00лв
Зъби Чудовище, горна и долна част са изрботени от мек безопасен материал. Подходящи за Хелоуин, парти, карнавал, училищни празненства и всякакви забав..
5.50лв
Показва 1 до 24 от 33 (2 страници)