Menu
Your Cart

Лепило за зъби

Лепило за зъби
Горещ Out Of Stock
Лепило за зъби
Термопластични топчета за фиксиране на зъби 1.5 гр. Подходящи за лепене на единични зъби и цели театрални ченета, изработени от гума или пластмаса.

Инструкции за употреба:

Загрейте малко вода, докато заври. Поставете едно или повече от термопластичните топчета в горещата вода. Следващите стъпки трябва да се приложат веднага, докато материалът е топъл. Термопластичният материал ще се превърне от бял в прозрачен, когато се затопли. Извадете топчето бързо с помощта на лъжица. Внимавайте да не си изгорите пръстите.
Уверете се, че няма никакви мехурчета или останали капки вода по топчето - това би могло да компрометира връзката между зъбите и термопластичния материал.
Сложете топчето в кухината на зъба, докато материалът е топъл. Уверете се, че материалът напълва и малките странични вътрешни кухини на зъбите.
Натиснете изкуствения зъб върху собствените си зъби. Когато видите, че излишната термопластична маса излиза отстрани на апликирания зъб спрете и задръжте зъба на място за няколко секунди.
Използвайте огледалото, за да се контролира правилното положение на зъба.
Поставете зъба под течаща студена вода за 30 секунди, за да се втвърди пластмасата. По време на първата апликация е нормално да имате усещане, че изкуствения зъб няма да се задържи. Това се дължи на разтопения термопластичен материал. След като материалът се втвърди, зъбът ще се закрепи.
Много е важно да не допуснете термопластичният материал да се втърди напълно в устата Ви или изваждането на апликирания зъб може да стане много трудно.
Погрижете се да извадите с леко издърпване апликирания зъб от устата си.

За закрепване на цели театрални ченета използвайте повече термопластични топчета, които след загряване оформете чрез търкаляне във формата на червей и го поставете в кухината на ченето, което искате да закрепите. Следвайте същите инструкции като при поставянето на единичен зъб.Винаги можете да извадите използваната термопластичната паста, да я нагреете и оформите отново.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
  • Наличност: Out Of Stock
  • Модел: KUKU-SMF47024
  • Тегло: 0.50kg
  • SKU: KUKU-SMF47024
Products Sold: 18
6.00лв
Този сайт използва бисквитки за да предоставим качествено съдържание. Прочетете нашите Privacy Policy!